Вашиот директен извор за премиум производи од макара


повеќе од 20 години искуство во индустријата


  • Калеми за корпа од жица за заварување од K серијата од калем-технологија
  • Калеми за корпа за заварување од серијата BS од spool-techs

Добредојдовте во Spool-Techs, вашиот директен извор за врвни производи за макара, вашиот доверлив извор за заварување на жичени корпи. Ние сме директен производител и добавувач на калеми за жица за корпи, калеми од метална корпа и метални калеми од жица за корпи. Со повеќе од 20 години искуство, ние сме специјализирани за производство на висококвалитетни, исплатливи решенија неопходни за производство на готови жици за заварување.

Spool-Techs: Вашиот доверлив партнер во решенијата за макара со жица за заварување

Вашата директна линија до премиум Производство на макара

Фабрика за Spool-Techs:

Каде што се прават квалитетни калеми за корпа за жица за заварување

фабрика за калем-технологија
Spool-Techs Калеми за корпа од жица за заварување Производи Магацин

Spool-Techs Machinery:

Каде што секоја корпа од метална намотка е прецизно произведена

Квалитет на кој можете да сметате

Како врвен снабдувач на калеми за носење празна корпа, ние се гордееме што доставуваме производи со исклучителен квалитет на многу реномирани компании за производство на жици за заварување ширум светот. Нашите калеми за корпа од метална жица не се само додатоци; тие се доказ за нашата посветеност на квалитетот и достапноста.

Исклучителни калеми за исклучителни резултати

Истражете ја нашата палета на производи и откријте зошто Spool-Techs е доверливо име во индустријата. Дозволете ни да ви ги обезбедиме алатките што ви се потребни за да обезбедите непречен производствен процес. Со Spool-Techs, квалитетот, достапноста и исклучителната услуга се загарантирани. Сите производи се нудат по конкурентни цени. Нашата посветеност на квалитетот и достапноста не направи доверлив снабдувач за бројни реномирани производители на жици за заварување.

Еко-пријателски

Ја разбираме и важноста на зачувувањето на животната средина. Затоа ние ги произведуваме нашите производи користејќи метали што може да се рециклираат, кои не само што се поеколошки, туку и исплатливи. Жичената корпа ја заштитува вашата жица за заварување многу подобро од пластичните калеми, спречувајќи непотребен отпад и намалувајќи го придонесот на депонијата.

Различни начини на соработка

прилагодени

Spool-Techs обезбедува ODM и OEM услуги.

Контактирајте нѐ

Би сакале да ги слушнеме вашите вредни повратни информации!

Ве молиме оставете коментар подолу и ние ќе ви одговориме во рок од еден работен ден.