Контакт

Вашите повратни информации и прашања ни се важни. Во Spool-Techs, ние сме секогаш подготвени да ви помогнеме. Без разлика дали имате прашања за нашата макара за кошница за заварување, сакате да дознаете повеќе за нашите калеми за носење празна корпа или едноставно сакате да дознаете повеќе за нашите понуди, слободно стапете во контакт.

Ја цениме отворената комуникација со нашите клиенти и сме посветени да ви ги обезбедиме информациите што ви се потребни, кога ви се потребни. Нашиот тим е на подготвеност за да одговори на какви било прашања, да разговара за вашите специфични барања или да понуди совети за најдобрите решенија за макара со жичана корпа за вашиот бизнис.

Посетете нè денес преку нашата посветена е-пошта и ајде да започнеме разговор. Со нетрпение очекуваме да слушнеме од вас и да истражиме како нашите висококвалитетни, достапни калеми за корпа за заварување можат да ги задоволат вашите потреби.

Ние не сме посветени само на обезбедување производи со висок квалитет; ние сме исто така посветени на еколошката одржливост. Нашите производи се направени од метали што може да се рециклираат, нудејќи поеколошки начин за заштита на вашата жица за заварување. Слободно контактирајте со нас за да дознаете повеќе за нашата посветеност на квалитетот, достапноста и зачувувањето на животната средина.

Контакт

Spool-Techs се наоѓа во градот Чангжу, провинцијата Џиангсу, Кина, раздвижен град со одлична географска локација и удобен транспорт. Лоциран во развиениот регион на делтата на реката Јангце, Чангжу има сеопфатна мрежа на автопати, железници, превоз и воздушен транспорт, што им овозможува на Spool-Techs лесен пристап до логистика и проток на таленти.

%d блогери како овој: