BS300 Заварување жица корпа макар

Уживајте во зголемена продуктивност и подобрена економичност со нашата макара со жичана корпа за заварување Spool-Techs BS300, прецизно дизајнирана за апликации за намотување на слоеви. Нашиот калем може да се пофали со точен геометриски дизајн и строги толеранции, што резултира со незаменлива стабилност што може удобно да се справи со тежина на жица до 18 kg.

Категорија:

Опис

Надворешен дијаметар 300mm
Надвор од ширина 98mm
Дијаметар на дупка 52mm
Дијаметар на работната површина 188mm
КАПАЦИТЕТ НА ЖИЦА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ 18KG
Применливи типови производи за жица за заварување Жица за заварување од цврст легиран челик, Жица за заварување од нерѓосувачки челик, Жица за заварување од алуминиумска легура
други Еколошки

Уживајте во зголемена продуктивност и подобрена економичност со нашата макара со жичана корпа за заварување Spool-Techs BS300, прецизно дизајнирана за апликации за намотување на слоеви. Нашиот калем може да се пофали со точен геометриски дизајн и строги толеранции, што резултира со незаменлива стабилност што може удобно да се справи со тежина на жица до 18 kg.

Изработена од челична жица извлечена од бакар со импресивен дијаметар од 4.0 mm, макарата Spool-Techs BS300 се испорачува како што е или со издржлива пластична обвивка. Овој специјален слој неверојатно добро се прилепува, покажувајќи супериорна отпорност од удар и абење, заштитувајќи ја вашата макара за време на транспортот. Spool-Techs, исто така, нуди услуга за боење, која ја штити макарата за жичана корпа BS300 и им дава добар изглед.

Леснотијата и ефикасноста се во срцето на дизајнот на Spool-Techs BS300. Намотувањето со голема брзина не е проблем за овој прецизно изграден калем, што потенцијално ќе ја зголеми вашата продуктивност и ќе ги заштеди трошоците до 10%. Конзистентната ширина на макарата гарантира дека адаптерот на машината за калем обезбедува исто ниво на прецизност за сите стандардни дијаметри на жицата.

Инсталирањето е лесно со Spool-Techs BS300. Нема потреба од адаптер кога ја монтирате макарата на машината за заварување. Дијаметарот на дупката на макарата е совршено дизајниран да одговара на центарот на единицата за напојување. Неговата точна заобленост, заедно со тесните толеранции, обезбедува непречен и рамномерен процес на одмотување.

Го изградивме овој калем не само за да ги исполниме денешните ригорозни еколошки стандарди, туку и за да бидеме подготвени и за идните. Кога е време за рециклирање, пластичната обвивка на макарата главно се распаѓа на пареа и не се создаваат штетни гасови или остатоци. Оваа еколошка карактеристика, исто така, ги намалува трошоците за отстранување, што го прави Spool-Techs BS300 Wire Basket Spool економичен и одржлив избор за вашите потреби за жици.

Дополнителни информации

Надворешен дијаметар

300mm

Надвор од ширина

98mm

Дијаметар на дупка

52mm

Дијаметар на работната површина

188mm

КАПАЦИТЕТ НА ЖИЦА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ

18KG

Применливи типови производи за жица за заварување

Жица за заварување од цврст легиран челик, Жица за заварување од нерѓосувачки челик, Жица за заварување од алуминиумска легура

други

Еколошки