K 300 Метални кошнички намотки за заварување

Надворешен дијаметар: 300 мм Надворешна ширина: 98 мм Дијаметар на работна површина: 188 мм КАПАЦИТЕТ НА ЖИЦАТА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ: 15 KG Применлива жица за заварување Типови производи: Жица за заварување со цврсто јадро Друго: ЕКО-пријателски Воведување на нашата висококвалитетна жица за заварување од челична жица влечена од бакар, со дијаметар од 300 mm. Макарата е достапна како што е или со…

Категорија:

Опис

Надворешен дијаметар: 300mm
Надворешна ширина: 98mm
Дијаметар на работна површина: 188mm
КАПАЦИТЕТ НА ЖИЦА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ: 15KG
Применливи типови производи за жица за заварување: Жица за заварување со цврсто јадро
Друго: ЕКО-пријателски

Ви го претставуваме нашиот висококвалитетен жичен калем K 300 од SPOOL-TECHS, прецизно изработен од челична жица влечена од бакар, со дијаметар од 4.0 mm. Макарата е достапна како што е или со издржлив пластичен слој за дополнителна заштита.

За разлика од традиционалните BS калеми, геометријата и толеранциите на нашиот производ K 300 се пофлексибилни, дозволувајќи капацитети со тежина на жица до 15 kg. Овие разновидни калеми за корпи од метална жица се оптимизирани за намотување со средна до голема брзина, нудејќи сигурно решение и за случајни задачи и за намотување на слоеви.

Во однос на издржливоста, пластичната обвивка на нашата метална макара од жица за корпа покажува исклучителни својства на прилепување, обезбедувајќи цврста отпорност од удари и секојдневно абење за време на транспортот. За да ја подобриме нивната визуелна привлечност и да понудиме дополнителна заштита, ние исто така обезбедуваме услуги за боење по нарачка за нашите калеми за корпи за метални намотки.

За безбедно да ги наместиме нашите калеми на корпата од жица за заварување на машината за заварување, потребен е адаптер за да одговара на центарот на единицата за напојување.

Во услови на зголемена свест за животната средина, нашите метални намотки за корпи се дизајнирани да ги задоволат и сегашните и идните еколошки барања. По топењето за рециклирање, овие калеми не испуштаат штетни гасови или остатоци. Наместо тоа, пластиката првенствено се распаѓа на пареа, намалувајќи го влијанието врз животната средина. Понатаму, поврзаните трошоци за отстранување се минимални, што го прави нашиот производ рентабилен и еколошки одржлив избор.

Дополнителни информации

Надворешен дијаметар:

300mm

Надворешна ширина:

98mm

Дијаметар на работна површина:

188mm

КАПАЦИТЕТ НА ЖИЦА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ:

15KG

Применливи типови производи за жица за заварување:

Жица за заварување со цврсто јадро

Друго:

ЕКО-пријателски