K 415 корпа за заварување жица Метална макара

Надворешен дијаметар: 415 мм Надворешна ширина: 103 мм Дијаметар на работна површина: 308 мм КАПАЦИТЕТ НА ЖИЦАТА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ: 25 KG Применлива жица за заварување Типови производи: Жица за заварување со подводен лак Друго: ЕКО-пријателски Нашиот производ K 415 од метални жици, Ssp. , е стручно изработен од челична жица влечена од бакар со дијаметар од 4.0 mm. Можете да изберете…

Категорија:

Опис

Надворешен дијаметар: 415mm
Надворешна ширина: 103mm
Дијаметар на работна површина: 308mm
КАПАЦИТЕТ НА ЖИЦА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ: 25KG
Применливи типови производи за жица за заварување: Жица за заварување со подводен лак
Друго: ЕКО-пријателски

Нашиот производ K 415, пример на калеми за корпи од метална жица од SPOOL-TECHS, е стручно изработен од челична жица влечена од бакар со дијаметар од 4.0 mm. Можете да изберете да го имате во сурова форма или да изберете верзија обложена со пластика за да обезбедите дополнителна еластичност.

Дизајнот на K 415 не е толку строг во однос на геометријата и толеранциите како калемите BS, што го прави повеќе разновиден. Може удобно да држи тежина на жица до 25 кг. Ова го прави одличен избор кога барате метални калеми за корпа од жица.

Овие метални корпи за намотки се дизајнирани да издржат процеси на намотување со средна до голема брзина. Тие се идеално прилагодени и за случајни и за повеќеслојни методи на намотување. Оваа разновидност го прави K 415 од SPOOL-TECHS омилен меѓу макариите за корпи за заварување.

Нашата пластична обвивка е супериорна во однос на прилепувањето. Тој е дизајниран да се спротивстави на удари и абење за време на транспортот, нудејќи оптимална заштита. Освен тоа, обезбедуваме услуги за боење за да им дадеме на металните намотки на корпата попривлечна естетика, а истовремено додавајќи дополнителен слој на заштита.

За да ја прикачите макарата K 415 на машината за заварување, ќе ви треба адаптер за да се вклопи во центарот на единицата за напојување. Верувајте ни, оваа макара е идеален погодок за вашите потреби за заварување.

Покрај неговите функционални предности, нашата калем K 415 е и еколошка. Ги исполнува сите актуелни и предвидени еколошки прописи. Кога се рециклира, не испушта штетни гасови и не остава никакви остатоци. Пластиката првенствено се распаѓа на пареа, со што трошоците за отстранување се минимални.

Дополнителни информации

Надворешен дијаметар:

415mm

Надворешна ширина:

103mm

Дијаметар на работна површина:

308mm

КАПАЦИТЕТ НА ЖИЦА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ:

25KG

Применливи типови производи за жица за заварување:

Жица за заварување со подводен лак

Друго:

ЕКО-пријателски