K 435 Метална калем корпа за жица за заварување

Надворешен дијаметар: 435 мм Надворешна ширина: 100 мм Дијаметар на работна површина: 308 мм КАПАЦИТЕТ НА ЖИЦА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ: 25 KG Применлива жица за заварување Типови производи: Жица со флукс Друго: ЕКО Пријателски Воведување на супериорниот модел K 435 од metaloools, a ТЕХНИКИ. Оваа макара со врвен квалитет е изработена од челична жица влечена од бакар со дијаметар од 4.0 mm, достапна во…

Категорија:

Опис

Надворешен дијаметар: 435mm
Надворешна ширина: 100mm
Дијаметар на работна површина: 308mm
КАПАЦИТЕТ НА ЖИЦА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ: 25KG
Применливи типови производи за жица за заварување: Жица со флукс
Друго: ЕКО-пријателски

Ви го претставуваме K 435, супериорен модел на калеми за корпа од метална жица од SPOOL-TECHS. Оваа макара со врвен квалитет е изработена од челична жица влечена од бакар со дијаметар од 4.0 mm, достапна во неговата оригинална форма или засилена со издржлива пластична обвивка.

Дизајнерската флексибилност на K 435 го разликува од поцврстата геометрија и толеранциите на калемите BS. Оваа карактеристика му овозможува да се сместат тежини на жица до 25 kg, што го прави робустен избор во опсегот на понудите за метална макара од жица за корпа.

Овие метални корпи за намотки се вешто дизајнирани да дозволуваат процеси на намотување со средна и голема брзина, со што го прават K 435 главен конкурент во областа на жичените калеми за корпи за заварување.

K 435 е опремен со ултралеплива пластична обвивка за дополнителна издржливост. Отпорен е на удари и абење, особено за време на транспортот. За да се подобри визуелната привлечност и долговечноста на калемите за метална корпа, ние исто така обезбедуваме врвни услуги за боење.

Кога станува збор за монтирање на макарата K 435 на вашата машина за заварување, потребен е адаптер за да се усогласи со центарот на единицата за напојување. Овој калем е неспоредлив во својата беспрекорна интеграција со вашите операции за заварување.

Нашиот калем K 435 се издвојува и по својата усогласеност со животната средина. Ги исполнува сите сегашни и потенцијални еколошки стандарди. За време на рециклирањето, не испушта штетни гасови или остатоци. Пластиката првенствено се распаѓа на пареа, обезбедувајќи минимални трошоци за отстранување.

Дополнителни информации

Надворешен дијаметар:

435mm

Надворешна ширина:

100mm

Дијаметар на работна површина:

308mm

КАПАЦИТЕТ НА ЖИЦА ЗА ЗАВАРУВАЊЕ:

25KG

Применливи типови производи за жица за заварување:

Жица со флукс

Друго:

ЕКО-пријателски